TITLE

DESCRIPTION

Party night

De Snevelbokkenstal is aangekleed met carnaval decors, spiegelbollen draaien overuren, de discoverlichting zorgt voor de juiste sfeer en de dansvloer ligt klaar voor de jeugd van het voortgezet onderwijs. Heb je een geldig schoolpas (legitimatiebewijs) dan kom je binnen. Maar let wel op vol = vol.

Van zaterdagavond tot dinsdagavond gezellig met leeftijdsgenoten carnaval vieren. Vanaf dit jaar is er geen in- en uitloop meer, maar hebben we een speciaal afgeschermd buitenterrein met frietwagen. Entree: € 3,00; toegangsbandjes per avond te koop aan de kassa, uitsluitend geldig voor dezelfde avond. Het bandje wordt ter plekke om gedaan.

Wil je een 4daagsbandje dan kost dat € 10,00; geldig van zaterdag t/m dinsdag. In de voorverkoop verkrijgbaar bij de Zaert, met geldig schoolpas of legitimatiebewijs op woensdag 3 februari van 19.00-21.00 uur, donderdag 4 februari van 19.00-21.00 uur en op vrijdag 5 februari van 14.00-17.00 uur. Het 4daagsebandje wordt ter plekke omgedaan. Je kunt hem dus alleen voor jezelf komen kopen. Ook op zaterdagavond is het 4daagsebandje verkrijgbaar, maar dan sta je langer in de rij……

Op vele verzoek kunnen we met trots melden dat we ook dit jaar op zaterdag, zondag en maandag tot 00:30 open zijn! Dinsdag is het om 24:00 afgelopen i.v.m. de afbouw van de apparatuur. Let goed op want de openingstijden zijn wisselend; zaterdag en zondag om 20.30 uur, maandag en dinsdag om 21.00 uur. Laat het iedereen weten want wie wil er nou te vroeg naar huis?
Dit jaar is er volop nagedacht over veiligheid. Nieuw dit jaar is dat er een afgesloten buitenterrein zal zijn. Even genoeg van de drukte of iets lekkers eten dan kun je via de zaal naar de buitenplaats. Het is niet mogelijk om voor de tweede keer op een avond de entree te bewandelen. Binnen = binnen en buiten = naar huis !
Natuurlijk staan de foto’s, die tijdens dit waanzinnige gebeuren gemaakt worden, de volgende dag in ons foto album. Om alvast een indruk te krijgen kun je natuurlijk vast eens kijken naar de foto’s van vorig jaar.

Aanvang Party Night:
ZATERDAG 6 februari en ZONDAG 7 februari 20.30 – 00.30 uur
MAANDAG 8 februari 21.00 – 00.30 uur
DINSDAG 9 februari 21.00 – 24.00 uur
In de Snevelbokkenstal (sporthal De Zaert)
(Vergeet je legitimatie niet!)

Contactgegevens

Bezoekadres tijdens carnaval:
Heilige stokstraat 1
5473 GK Heeswijk-Dinther

Telefoon tijdens carnaval:
06-27464650

E-mail:
stichtingjeugdcarnavalhdl@gmail.com

Postadres:
Zijlstraat 5
5473 CK Heeswijk-Dinther

Contactformulier

no images were found