Kindermatinee

Elke middag een gezellig carnavalsfeest

Kindermatinee

Ook dit jaar is het elke middag feest in de Snevelbokkenstal en kun je samen met je vriendjes en vriendinnetjes gezellig carnaval komen vieren! Samen zingen, springen en hossen. Als je zin hebt in iets lekkers, kun je terecht in de snoepcorner en aan de bar verkopen we ranja en frisdrank. Ook je ouders, opa’s en oma’s, zijn van harte welkom. Voor 18+ers staat het bier en de wijn koud!

 

Op ZATERDAGMIDDAG kan het feest beginnen. Iedereen is v.a. 14.00 uur van harte welkom. Mr Keys zal deze middag zorgen voor de muzikale gezelligheid. Ook onze vertrouwde Ballonnenclown Pinkie zal weer de mooiste ballonnen creaties maken voor jong en oud. Kortom een garantie voor een spetterend begin van de carnaval.

 

Op ZONDAGMIDDAG wordt het weer een DOLLE boel. nadat de grote optocht door de straten van Snevelbokkenland heeft getrokken is het tijd om weer lekker op te warmen in de Snevelbokkenstal. Kun jij dansen, zingen, acrobatiek, een muziekinstrument bespelen of heb je een ander talent? Ben je tussen e 4 en 17 jaar oud, meld je dan aan en doe mee met onze “LIKE THE TALENT SHOW!!!  Dit kan individueel of een groep vul het inschrijfformulier in en dan strijd jij mee voor een mooie bokaal!  (dit kan je mailen naar stichtingjeugdcarnavalhdl@gmail.com).

 

Op MAANDAGMIDDAG zijn we nog steeds niet moe. Vanaf 14.00 uur hebben we weer een supergezellig programma. Voor de allerkleinsten staat er een Draaimolen in de feestzaal. Onze DJ draait de hele middag de leukste liedjes om op te dansen en te springen en goochelaar Dries zal de kinderen verbazen met zijn goochelkunsten.

 

DINSDAGMIDDAG is helaas alweer de laatste dag, maar dat wil niet zeggen dat we dan minder gaan feesten. Deze middag zijn er spelletjes te spelen. Hiervoor kan je een Bras kaart kopen aan de kassa (Bras kaart kost 5,00 euro) hiermee mag je spelletjes 1 keer spelen en krijg je 1 glaasje ranja, een zakje chips en ook mag je één keer touwtje trekken waarbij je altijd prijs hebt! Voor de allerkleinste zal de Draaimolen de hele middag zijn rondjes draaien. Ook ballonenclown Pinkie zal deze middag nog voor vele kinderen een mooie ballonnen creatie maken. Om 18.00 uur is dan helaas het feest voor de kleinste kinderen toch echt afgelopen.

 

Aanvang:
Kindermatinee ZATERDAG 10 Februari 14.00-18.00 uur

Kindermatinee ZONDAG 11 Februari 14.00-18.00 uur

Kindermatinee MAANDAG 12 Februari  14.00-18.00 uur    

Kindermatinee DINSDAG 13 Februari 14.00-18.00 uur

In de Snevelbokkenstal (sporthal De Zaert)

 

 

Contactgegevens

Bezoekadres tijdens carnaval:
Heilige stokstraat 1
5473 GK Heeswijk-Dinther

Telefoon tijdens carnaval:
06 270 778 69

E-mail:
stichtingjeugdcarnavalhdl@gmail.com

Postadres:
Kunerastraat 20
5473 AL Heeswijk-Dinther

Contactformulier

    Tickets

    Bestel hieronder uw tickets voor onze activiteiten