Kindermatinee

Elke middag een gezellig carnavalsfeest

Kindermatinee

Ook dit jaar is het elke middag feest in de Snevelbokkenstal en kun je samen met je vriendjes en vriendinnetjes gezellig carnaval komen vieren! Samen zingen, springen en hossen. Als je zin hebt in iets lekkers, kun je terecht in de snoepcorner en aan de bar verkopen we ranja en frisdrank. Ook je ouders, opa’s en oma’s, zijn van harte welkom. Voor 18+ers staat het bier en de wijn koud!

 

Op zaterdagmiddag staat er een activiteit op het programma: de Kidz-dj Carnavalshow! Het belooft een flitsend dansfeest te worden, met allemaal leuke hits en gekke carnavalskrakers. Maar er wordt niet alleen gedanst: je kunt ook meedoen aan een kwis of aan de verkiezing voor de mooiste outfit of de langste polonaise. Voor de winnaars zijn er leuke prijzen te winnen. En zou je zelf wel eens achter de DJ-tafel willen staan? Ook dat mag deze middag! Bij zo’n knalfeest hoort natuurlijk ook een Ballonnenclown en daarom zal Clown Pinkie de hele middag aanwezig zijn en de mooiste ballonnencreaties maken. Kortom: een feest dat je niet mag missen! Je mag blijven tot 18.00 uur.

 

Op zondagmiddag gaan we, na afloop van de grote optocht, lekker feesten en hossen op muziek van een leuke band! En bij ballonnenclown Pinkie kun je weer een mooie ballon scoren! Je mag blijven tot 18.00 uur.

 

Op maandagmiddag gaan we gewoon door. Vanaf 14.00 uur hebben we weer een supergezellig programma. Voor de allerkleinsten staat er een draaimolen in de feestzaal en de iets oudere kinderen mogen samen met goochelaar Dries echte goocheltrucs oefenen. Verder kun je ook nu weer volop dansen, zingen en springen op de muziek van de DJ. Je mag blijven tot 18.00 uur.

 

Dinsdag is alweer de laatste carnavalsdag en dus gaan we er nog één keer flink tegenaan! Vanaf 14.00 uur kun je weer komen feesten en dansen op de muziek van de DJ, nog een paar keer in de draaimolen en gezellig spelletjes doen met je vrienden. Had je in het weekend nog geen ballon van de Ballonnenclown bemachtigd? Dan is dit je kans om er alsnog één te krijgen! Ook is er dit jaar weer een touwtrekkraam! Je mag blijven tot 18.00 uur.

 

Aanvang:
Kindermatinee ZATERDAG  14.00-18.00 uur

Kindermatinee ZONDAG  direct na de optocht tot 18.00 uur

Kindermatinee MAANDAG  14.00-18.00 uur    

Kindermatinee DINSDAG  14.00-18.00 uur

In de Snevelbokkenstal (sporthal De Zaert)

 

 

Contactgegevens

Bezoekadres tijdens carnaval:
Heilige stokstraat 1
5473 GK Heeswijk-Dinther

Telefoon tijdens carnaval:
06-27464650

E-mail:
stichtingjeugdcarnavalhdl@gmail.com

Postadres:
Pastoor Lathouwersstraat 12
5473 GR Heeswijk-Dinther

Contactformulier

    Tickets

    Bestel hieronder uw tickets voor onze activiteiten