BovenBouwBal

Feesten met vrienden

BovenBouwBal

Zit jij in groep 5, 6, 7, of 8 van de basisschool en vind je het eigenlijk het leukste om carnaval te vieren zonder je ouders? Kom dan naar ons gezellige BovenBouwBal!  Ook dit jaar mogen jullie het spits af bijten op de eerste avond van de carnaval. Op vrijdagavond 9 februari van 18:30 tot 21:30 uur kun jij helemaal uit je dak gaan met al je vrienden en vriendinnen. Achter elkaar aan in de polonaise, hossen, dansen springen en heel hard zingen. 

 

Onze DJ zorgt voor een goede mix van de laatste hits en carnavals krakers. tijdens deze avond zetten we samen met jullie de tent op z’n kop. Heb je even genoeg van de drukte of wil je iets lekkers eten, dan kun je naar de afgesloten buitenplaats. Daarna kun je gewoon weer mee feesten. Heb je de zaal via de uitgang verlaten, dan mag je helaas niet meer terug naar binnen, want: binnen = binnen en buiten = naar huis!

 

Natuurlijk mogen op deze avond je ouders je afzetten bij de deur en je weer op komen halen. Maar binnen mee carnaval vieren daar is geen plaats voor. Wil één van je ouders toch graag een oogje in het zeil houden, dan kunnen zij zich aanmelden als vrijwilliger om tijdens deze activiteit mee te helpen. Stuur een mail naar: stichtingjeugdcarnavalhdl@gmail.com.

 

Voor deze activiteit wordt geen entree gevraagd. Wel wordt tijdens de Boven Bouw Bal € 1,00 gevraagd voor de garderobe. Het gebruik van de garderobe is verplicht. Tijdens de activiteiten wordt ons reglement gehanteerd, zie daarvoor tabblad reglement.

 

Aanvang:
BovenBouwBal VRIJDAG 9 Februari 18.30-21.30 uur
In de Snevelbokkenstal (sporthal De Zaert)

 

Contactgegevens

Bezoekadres tijdens carnaval:
Heilige stokstraat 1
5473 GK Heeswijk-Dinther

Telefoon tijdens carnaval:
06 270 778 69

E-mail:
stichtingjeugdcarnavalhdl@gmail.com

Postadres:
Kunerastraat 20
5473 AL Heeswijk-Dinther

Contactformulier

    Tickets

    Bestel hieronder uw tickets voor onze activiteiten