Boven Bouw Bal

"De sfeer die je kent van school met een licht en geluidsshow van formaat".

Zit je in groep 5, 6, 7 of 8 van de basisschool en heb je zin in een super leuk carnavalsfeest kom dan op maandagavond 4 maart en/of dinsdagavond 5 maart naar de Snevelbokkenstal (sporthal De Zaert). Als jij en je vrienden ook een avond met elkaar uit je dak willen gaan, dan ben je van 18.00 tot 20.00 uur van harte welkom.

Het is niet alleen de plek om te dansen en te hossen, maar ook de plek om samen te zijn met je vrienden en vriendinnen uit de bovenbouw. De sfeer die je kent van school met een licht en geluidsshow van formaat. Dit mag je niet missen. Er worden videoclips en beelden van het carnavalsfeest getoond op een groot videoscherm. De allernieuwste hits worden door een te gekke DJ ten gehore gebracht en als je wilt kan je vragen of hij dat ene leuke liedje voor jou wil draaien. De foto’s die tijdens dit waanzinnig gebeuren gemaakt worden, staan de volgende dag op de site in ons fotoalbum. Zeg het voort, zeg het voort; grijp je kans en kom met al je vrienden en vriendinnen van groep 5, 6, 7 en 8 van de basisschool naar het Boven Bouw Bal.

Natuurlijk mogen op deze avond je ouders je afzetten bij de deur en je weer op komen halen. Maar binnen mee carnaval vieren daar is geen plaats voor. Wil één van je ouders toch graag een oogje in het zeil houden, dan kunnen zij zich aanmelden als vrijwilliger om tijdens deze activiteit mee te helpen. Stuur een mail naar: stichtingjeugdcarnavalhdl@gmail.com

Voor deze activiteit wordt geen entree gevraagd. Wel wordt tijdens de activiteiten € 0,50 gevraagd voor de garderobe. Het gebruik van de garderobe is verplicht. Dit in verband met het vrijhouden van vluchtwegen en om brandgevaar te beperken. Dit jaar is er volop nagedacht over veiligheid.

Ook dit jaar is er weer een afgesloten buitenterrein met een frietwagen bij de Snevelbokkenstal. Even genoeg van de drukte of iets lekkers eten dan kun je via de zaal naar de buitenplaats. Binnen = binnen en buiten = naar huis ! Het is niet mogelijk om voor de tweede keer op een avond de entree te bewandelen.
Tijdens de activiteiten wordt ons reglement gehanteerd, zie daarvoor tabblad regelement.

 

Aanvang Boven Bouw Bal:
MAANDAG 4 maart en
DINSDAG 5 maart
18.00 – 20.00 uur
In de Snevelbokkenstal (sporthal De Zaert)

Contactformulier

  Contactgegevens

  Bezoekadres tijdens carnaval:
  Heilige stokstraat 1
  5473 GK Heeswijk-Dinther

  Telefoon tijdens carnaval:
  06 270 778 69

  E-mail:
  stichtingjeugdcarnavalhdl@gmail.com

  Postadres:
  Kunerastraat 20
  5473 AL Heeswijk-Dinther

  Contactformulier

   Tickets

   Bestel hieronder uw tickets voor onze activiteiten