Party Night

Te gekke dolle avonden

De Snevelbokkenstal is aangekleed met carnaval als een grote disco, de spiegelbollen draaien overuren, de discoverlichting zorgt voor de juiste sfeer en de dansvloer ligt klaar voor de jeugd van het voortgezet onderwijs. Heb je een geldig schoolpas (legitimatiebewijs) dan kom je binnen. Maar let wel op vol = vol.

Tickets zijn online te bestellen vanaf vrijdag 1 februari (zie hiervoor de homepage op onze website). Kosten voor een 4daagse ticket is €17,00, en voor een dag ticket betaal je € 5,00 per dag, kosten voor garderobe zijn hierbij inbegrepen.

Je kunt je 4daagse ticket vooraf omwisselen naar een 4daagsebandje zodat je niet in de rij hoeft te staan en dus snel binnen bent. Dit kan je doen op woensdag 27 en donderdag 28 februari van 19.00 tot 21.30 uur in de zaert. Het kan natuurlijk ook nog gewoon op de zaterdagavond maar dan sta je misschien wel langer in de rij.

Van zaterdagavond tot dinsdagavond gezellig met leeftijdsgenoten carnaval vieren. We hebben een speciaal afgeschermd buitenterrein met frietwagen.Let wel op binnen = binnen en buiten = naar huis!!

 

Het is niet mogelijk om voor de tweede keer op een avond de entree te bewandelen. Tijdens de Party Night wordt ons reglement gehanteerd, zie daarvoor tabblad reglement.

 

Aanvang Party Night:
ZATERDAG 2 Maart en ZONDAG 3 Maart 20.30 – 00.30 uur
MAANDAG 4 Maart 21.00 – 00.30 uur
DINSDAG 5 Maart 21.00 – 24.00 uur
In de Snevelbokkenstal (sporthal De Zaert)
(Vergeet je legitimatie niet!)

 

Contactformulier

  Contactgegevens

  Bezoekadres tijdens carnaval:
  Heilige stokstraat 1
  5473 GK Heeswijk-Dinther

  Telefoon tijdens carnaval:
  06 270 778 69

  E-mail:
  stichtingjeugdcarnavalhdl@gmail.com

  Postadres:
  Kunerastraat 20
  5473 AL Heeswijk-Dinther

  Contactformulier

   Tickets

   Bestel hieronder uw tickets voor onze activiteiten